Bremser | Fix & Drive
Til innholdet

Bremser

Fix & Drive tilbyr fast lavpris ved bytte av bremser. Vi utfører arbeidet raskt og enkelt, mens du venter!

Bestill time

Mekaniker fra Fix & Drive inspiserer bremsene på bilen
Mekaniker fra Fix & Drive inspiserer bremsene på bilen

Gratis uforpliktende sjekk av bremser og fast lavpris hvis noe må byttes

Våre mekanikere vil utføre en visuell inspeksjon av bilens bremsesystem (med hjulene på).

Identifisere og fikse bremseslitasje

Bremsene er bilens viktigste sikkerhetsfunksjon. De er du avhengig av hver gang du kjører. Alt som blir brukt så ofte, vil til slutt bli utslitt og har behov for service.

Kontroll/bytte av bremsevæske

Sving innom Fix & Drive for inspeksjon og/eller bytte av bremsevæske – for å sikre at bremsesystemet ditt fungerer effektivt og trygt.

Bytte av bremser

Fix & Drive utfører bremseutskifting til fast avtalt pris. Ofte kan du vente mens vi utfører de nødvendige reparasjonene. Enten du trenger klosser, sko, skiver, caliper eller tromler – hjelper Fix & Drive deg å få bilens bremsesystem tilbake til produsentens spesifikasjoner.

Vedlikehold og bytte av bremser på din elbil

Hvorfor blir bremsene på mange relativt nye elbiler så fort utslitt? Det henger sammen med at når vi kjører el-bil bruker vi bremsene i mindre grad enn på tradisjonelle fossile biler på grunn av regenerering ved motorbrems. Det skaper grobunn for rust og korrosjon.

Tegn på at bremsene trenger tilsyn

Det er vanlige bremseproblemer med vanlige, velkjente tegn, for eksempel et skjelvende ratt eller en knirkende lyd, og vi har alle vært der og vet at det er en indikator for å sjekke bremsene dine. Imidlertid er det mange andre – sannsynligvis mindre åpenbare – tegn som bremsene dine kan vise som du ikke vil ignorere.

Mekaniker fra Fix & Drive holder verktøy

Ta bremseservicen hos Fix & Drive

En service av bremsene er både en sikkerhetsmessig og økonomisk investering.

Bestill time

Spørsmål og svar om bremser

Ja, det gjør vi. Ta kontakt med din lokale avdeling for tilgjengelighet og timebestilling.

Vanligvis for du time samme dag eller dagen etter. Bestill time her

Det er vanskelig å svare på uten å vite hva som er ødelagt. Men vi sjekker bremsene på bilen din gratis. Du kan bestille en sjekk av bremsene din her, eller ta kontakt med oss.

En bremseservice koster kr 1 790.- (les artikkel om bremseservice for mer info) Du kan bestille en service av bremsene dine her, eller ta kontakt med oss.

Vi har bremser til veldig mange biler på lager. Med hyppige vareleveringer skaffer vi stort sett delene på dagen eller dagen etter.

I de fleste tilfeller må du ikke sette igjen bilen. Vanligvis tar servicen eller bytte ca. 60 minutter. Vi spanderer kaffe mens du venter! Alle våre avdelinger har trådløst internett til gratis bruk for våre kunder. Ta kontakt med ansatte for brukernavn og passord.

Nei, det må du ikke. Vi anbefaler allikevel at du gjør det slik at du slipper å stå i eventuell kø.

Våre kunder kan søke om å få Fix & Drive-kortet, et kort som gir deg muligheten til selv å bestemme lengden på betalingsutsettelsen.
Trykk HER for å søke på forhånd.