Personvernerklæring | Fix & Drive
Til innholdet

Personvernerklæring

Nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for nettsidene til Fix & Drive (Norsk Kjededrift AS org nr. 980 360 857). Fix & Drive er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden fixdrive.no. Det gjelder egne databehandleravtaler for andre produkter og tjenester levert av Fix & Drive. Ta kontakt med vårt kundesenter for ytterligere informasjon om vilkår som gjelder for øvrige produkter og tjenester.

Personopplysninger som behandles

Fix & Drive har ikke behov for eller samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.
Eksempler på informasjon som innhentes:
• Navn
• Telefonnummer og e-postadresse
• Bilens registreringsnummer
• Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse

Hvordan informasjon innhentes

Fix & Drive samler inn opplysninger gjennom skjemaer på nettsidene. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen, men hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang til produktet eller tjenesten.
Eksempel på skjema:
• Kontaktskjema
• Kjøp av produkter eller tjenester på våre nettsider
• Når man laster ned dokumenter eller artikler fra våre nettsider

Formålet med informasjonen som innhentes

Fix & Drive behandler dine personopplysninger for å kunne håndtere henvendelsen din. Opplysningene og interesseprofilen danner grunnlag for å kunne kontakte deg, samt formidle informasjon og tilpassede tilbud. Denne benyttes for å tilpasse sidevisninger på våre nettsider med henblikk på økt relevans for deg.
Hensikten er for eksempel:
• For å kunne gi deg tilgang til våre produkter og tjenester
• For å kunne sende deg relevant informasjon
• For å kunne ta kontakt deg og tilby våre produkter og tjenester

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjema på våre nettsider lagres i vårt CRM-system og vårt marketing automation system, som brukes til automatisert markedskommunikasjon.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter på post@fixdrive.no

Utlevering av informasjon til tredjepart

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men vi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden eller i forbindelse med kampanjeutsendelse. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Fix & Drive.

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.
Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.
Dersom du mener at Fix & Drive ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon

Telefon: 800 35 767
post@fixdrive.no
Slemdalsveien 70A
0370 Oslo