Bytte eksosanlegg selv? Vi har delene du trenger | Fix & Drive
Til innholdet

Bytte eksosanlegg selv? Vi har delene du trenger

Med relativt enkel konstruksjon og ukomplisert montering, er det mange som velger å reparere eller bytte eksosanlegg selv. Og delene du trenger? De finner du hos Fix & Drive!

Bildeler

Du trenger nemlig ikke være mekaniker for å reparere eksosanlegget ditt. Så lenge du har tilgang til en god arbeidsplass med løftebukk som gjør jobben enklere og mer behagelig, kan selv lekfolk få det til.

Eksosanlegg til de fleste biler

Fix & Drive-avdelingene har Norges største lagre med eksosdeler. Vi leverer standard eksosanlegg, katalysatorer og dieselpartikkelfilter (DPF) til europeiske, asiatiske og amerikanske biler. På lageret vårt har vi eksosanlegg til veldig mange biler, og med våre hyppige vareleveranser kan vi stort sett skaffe deler på dagen, eller dagen etter.

Vi har også spesialprodukter som blanke haler, Simons og Magnaflow rustfrie anlegg. Og er du på jakt etter deler som er umulige å få tak i, er utgått eller rett og slett noe helt spesielt, for eksempel eksosanlegg til eldre US- og veteranbiler, eller motorsport, så har vi dette også. Vi har lang erfaring og kompetanse med å skreddersy eksosanlegg.

Hos Fix & Drive finner du blant annet følgende deler til å reparere eksosanlegg:

  • Standard eksosanlegg
  • Katalysatorer
  • Dieselpartikkelfilter (DPF)
  • Spesialprodukter
  • Eksosanlegg til US- og veteranbiler, motorsport etc.

Du finner alt hos oss – til konkurransedyktige priser. Og som vi sier: «Fix & Drive har deler – gjør jobben selv».

Hvor mye koster et eksosanlegg?

Å gi en eksakt pris på hvor mye et eksosanlegg koster, er vanskelig uten å vite hva som er ødelagt. Hos Fix & Drive koster det ingenting å få en sjekk av eksosanlegget – du kan enkelt bestille sjekk av eksosanlegget her, eller ta kontakt med oss.

La proffene gjøre jobben for deg

Ikke lyst til å bytte eksosanlegg selv? Vi tilbyr fast lavpris ved bytte av eksosanlegg. Vi har mer enn 35 års erfaring, og vi utfører arbeidet raskt og enkelt mens du venter. I de fleste tilfeller, tar en reparasjon eller bytte omtrent 30 minutter – så ta deg en kopp kaffe (vi spanderer!) og scroll på mobilen mens du venter. Alle våre avdelinger har trådløst internett til gratis bruk for våre kunder. Ta kontakt med en av de ansatte for brukernavn og passord.

Bestille sjekk av eksosanlegget i dag