Nye vindusviskere gir bedre sikt | Fix & Drive
Til innholdet

Nye vindusviskere gir bedre sikt

Ofte tenker man ikke på at man har dårlige vindusviskere før man virkelig trenger dem. Å sørge for å bytte vindusviskere er en liten, men viktig investering i god sikt og bedre oversikt i trafikken.

Vindusviskere gir god sikt

Vindusviskerne er undervurdert i det daglige vedlikeholdet av bilen, og mange angrer nok på at de ikke har skiftet dem når de knapt nok ser hva som er foran seg på veien. Lite er mer irriterende og farlig enn dårlig sikt. Spesielt etter en vinter med is og salt på vinduene er viskerbladenes evne til å holde frontruten ren kraftig redusert.

Hvor ofte bør man bytte vindusviskere?

I løpet av et halvt år slites gummien på vindusviskerne, og når høsten kommer er det ikke sikkert viskerne gjør en spesielt god jobb. Hvis du merker at vindusviskerne etterlater striper på ruten, kan dette være et tydelig tegn på at gummien er slitt.

Vindusviskere må tåle store temperatursvingninger fra vinter til sommer, noe som påvirker deres levetid. I tillegg til slitasje blir gummien i viskerbladene etter hvert sprø og forfaller selv om du ikke bruker viskerne. Har det gått mer enn ett år siden du byttet vindusviskere, er det på tide å gjøre det nå.

Vindusviskere

Tegn på at du må bytte vindusviskere

  • Vindusviskerne etterlater spor på frontruta etter bruk
  • Gummien er hard og sprø
  • Vindusviskerne bråker mye når de er i bruk
  • Du har et lag med fett og møkk på frontruta

Husk å bytte vindusviskere bak

Vindusviskere bak på bilen er ikke like belastet som de på frontruten, men likevel er de viktige for å ha oversikt i trafikken. Husk derfor å bytte disse også.

Hvordan forlenge levetiden til vindusviskere?

  • La proffene ta seg av jobben med å skifte vindusviskere
  • Bruk spylervæske hvis frontruta er tørr
  • Er det kaldt om natta, kan du sette opp vindusviskerne for å unngå at de fryser fast i ruta
  • Rengjør vindusviskerne jevnlig med papir eller klut

Nye vindusviskere hos Fix & Drive

Dårlig sikt? Hos Fix & Drive gir vi deg utsikten tilbake for en hyggelig pris. Våre kvalitetsviskere fra Valeo er tilpasset det norske klimaet og garanterer et godt resultat. Jobben gjør vi selvfølgelig mens du venter.

Ta kontakt for mer informasjon og et godt tilbud!