Arkiv | Fix & Drive
Til innholdet

Arkiv

Bli Fix & Drive verksted

Fix & Drive (tidligere Svendsen Eksos) sin merkevare er et stort fortrinn å ha i ryggen når man skal etablere sin egen forretning. Å starte og drive sin egen bedrift er en belø.. Les mer.

Ledig stilling

I Fix & Drive, tidligere Svendsen Eksos, ønsker vi oss mennesker som gjør hverandre gode. Vi legger stor vekt på samspill mellom de ansatte og ser at nøkkelen til å lykkes er d.. Les mer.

Du kan betale med faktura eller delbetaling!

Fix & Drive tilbyr delbetaling og ulike betalingsplaner. DU kan velge å utsette hele betalingen, eller dele den opp i mindre avdrag. Med Fix & Drive-kortet fra Resurs Bank .. Les mer.

Ekspress-service, når DU trenger det!

I gode gamle dager fikk man utført olje-service og lettere vedlikehold på alle bensinstasjoner. Det var bare å svinge innom nærmeste stasjon for å få skiftet olje, lyspærer, reimer.. Les mer.

Historien om Fix & Drive

Fix & Drive, tidligere Svendsen Eksos, ble etablert av gründer Johnny Svendsen i 1987 som et «one man band». Som noen husker var dette slutten på jappetiden og verden gikk i et.. Les mer.

Bilbransjens miljøarbeidere

Bruk av bil er for mange av oss en viktig, og ofte helt nødvendig del av hverdagen. Samtidig er de fleste av oss opptatt av å begrense de negative miljøeffektene forbundet med bilk.. Les mer.

Eksosanlegg til alle typer person- og varebiler

Fix & Drive, tidligere Svendsen Eksos, lagerfører eksosanlegg til de aller fleste person- og varebiler. Dette innebærer at vi i de fleste tilfeller vil kunne løse ditt eksospro.. Les mer.

Derfor er klimaservice viktig

Fix & Drive, tidligere Svendsen Eksos, har i mer enn 25 år vært ekspert på det du slipper ut av bilen. Nå sjekker vi også hva du slipper inn. Ettersyn av AC/klimaanlegg bør utf.. Les mer.

Buss, lastebil og miljøsoner

Fokus på renere luft og skadelig utslipp spesielt i byer blir stadig større, derfor er det innført miljøsoner i de fleste Europeiske storbyer. I Norge har dette vært diskutert i fl.. Les mer.

Produktinformasjon

Service Service og vedlikehold av bilen trenger ikke være så komplisert og tidkrevende. Når du tar en service hos Svendsen Eksos inspiserer vi nøkkelkomponenter i tillegg til å utf.. Les mer.