Trenger du å få kontrollert eller byttet noe i forbindelse med hjulopphenget? | Fix & Drive
Til innholdet

Trenger du å få kontrollert eller byttet noe i forbindelse med hjulopphenget gjør dette hos Fix & Drive

Fix & Drive er et menyverksted som er spesialister på hjuloppheng. Om det måtte være foringer, ledd, kuler, fjærer, hjullager, støtdempere og hjulstillingskontroll. Om det er avdekket feil under en hjulstillingskontroll, eu/pkk kontroll eller rett og slett om noe bare har gått i stykker hjelper Fix & Drive deg.

Etter en grundig inspeksjon og analyse av kjøretøyets fjæringssystem, gir Fix & Drive anbefalinger for fjæringen, inkludert støtdemper og fjærer. Støt og fjærer er integrerte komponenter i kjøretøyets fjæringssystem. Hvis det er nødvendig med service, utføres vedlikeholdet ved å bruke erstatningsstøtdempere og stag som oppfyller eller overgår produsentens spesifikasjoner. Om nødvendig kan en fullstendig justering utføres.

HVORDAN DET FUNGERER:

Et kjøretøys fjæringssystem tjener to formål – administrere håndteringen av kjøretøyet ditt på veien og forbedre komforten ved å minimere støt og vibrasjoner i passasjerkabinen. Over tid kan nøkkelkomponenter som kuleledd, strekkstagender og foringer slites ut selv ved normal bruk. Å treffe eller løpe over hindringer som hull i vei eller fortauskanter kan skade noen av de samme komponentene. Slitte eller ødelagte støt og stag (og deres komponenter) kan påvirke kjøringen, håndteringen og sikkerheten til kjøretøyet. Støt og stag kan bli slitt, noe som påvirker kjørekomfort og kjøreegenskaper. Nedsatt funksjon på støtdempere kan påvirke bilens stabilitet ved brå oppbremsing og kan gi økt bremselengde

HVOR OFTE:

De fleste støtdemper- og fjærbeskyttere anbefaler service ved eller rundt 80 000 km etter en grundig inspeksjon. I tillegg, hvis kjøretøyet har problemer med kjørekvalitet eller håndtering, bør støtdempere og stag inspiseres eller vedlikeholdes etter behov. Serviceanbefalinger kan være basert på tilstanden til nøkkelkomponenter.

Fix & Drive anbefaler å følge produsentens anbefalinger, der det er aktuelt, for vedlikeholdsplaner og serviceintervaller.

Få kontrollert og eventuelt utført reparasjoner i forbindelse med hjulopphenget hos Fix & Drive, raskere og rimeligere enn merkeverkstedet.