Bli Fix & Drive verksted | Fix & Drive
Til innholdet

Bli Fix & Drive-verksted

Å starte og drive sin egen bedrift er en belønnende og kompleks prosess. Siden 1987 har Fix & Drive bygd opp et velkjent renommé og dermed kunnet utvikle oss til det vi er i dag.

Fix & Drive (tidligere Svendsen Eksos) sin merkevare er et stort fortrinn å ha i ryggen når man skal etablere sin egen forretning. Å starte og drive sin egen bedrift er en belønnende og kompleks prosess. Som markedsledende innen våre kategorier vet vi hva som virker og ikke virker. Vi fokuserer på de kritiske elementene som er vesentlige for å oppnå suksess. Fix & Drive har innovative programmer som arbeider med å tiltrekke seg og beholde trofaste kunder. Siden 1987 har vi bygd opp et velkjent renommé og dermed kunnet utvikle oss til det vi er i dag.

Har du sterke personlige egenskaper, kan lede og motivere ansatte og har evne og vilje til å følge våre etablerte systemer, vil dette sikre kvalitet i alle ledd. På denne måten oppnår du kundetilfredshet som gir stabil og god drift.

Vi forventer at du har stor drivkraft, startkapital, er ryddig og engasjert. Hvis du allerede i dag driver en virksomhet som kan konverteres til vårt konsept er dette en god mulighet for videre utvikling.

Konkurransefordeler:

  • Kjent merkevare i hele Norge
  • De beste produkter og leverandører innen vår kategori
  • Den ledende aktør innen ekspresstjenester på bremser, hjulstillig, oljeskift, eksos- og AC-reparasjoner
  • Profesjonelle opplæringssystemer og manualer
  • Dedikerte kolleger med lang erfaring som hjelper deg til å lykkes
  • Utradisjonell og innovativ markedsføring

Hvis dette gjør deg nysgjerrig og interessert kan du være personen vi leter etter.

Send noen ord til Fix&Drive Hovedkontor på post@fixdrive.no